Herinner je het je nog? Die gloednieuwe Volkswagen?

Je weet natuurlijk al hoe goed een Volkswagen rijdt. Maar ben je ook zo benieuwd naar de rijervaring en stijl van de nieuwste Volkswagen? Ervaar alle details tijdens een proefrit, zodat je zeker weet dat ook deze bij je past!

10 Redenen om nogmaals te kiezen voor Volkswagen Private Lease

 

 1. Kosteloos opzeggen bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, scheiding en overlijden. Dit kost bij veel aanbieders tot €960,-extra o.b.v. een contract van 48 maanden.
 2. Je weet vooraf precies wat de kosten zijn wanneer je over je kilometerbundel heengaat. De kilometers die je meer rijdt worden jaarlijks met je afgerekend en de kilometers die je minder hebt gereden, worden aan je uitbetaald.
 3. Jouw Volkswagen dealer regelt alles voor je. Eén adres in de buurt voor onderhoud en schade.
 4. Je kunt je droomauto 100% zelf samenstellen.
 5. Bij ons is de schadeverzekering inzittenden altijd inclusief. Dit kost bij veel aanbieders tot € 330 extra o.b.v. een contract van 48 maanden.
 6. Je hebt bij pech standaard recht op vervangend vervoer na 24 uur.
 7. Je sluit een contract af bij Volkswagen Financial Services, dé officiële aanbieder van Volkswagen.
 8. Geen schadevrije jaren nodig. Bij veel aanbieders betaal je meer als je weinig schadevrije jaren hebt.
 9. Het is altijd mogelijk om voortijdig je contract te beëindigen zonder opgaaf van reden, hiervoor hebben we een transparante regeling. Op basis hiervan wordt de opzegvergoeding vastgesteld.
 10. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, hierdoor ben je ervan verzekerd dat je een compleet leasecontract aangaat met eerlijke voorwaarden, zonder addertjes onder het gras.

Klanttevredenheid

 

Jaarlijks meten we de kwaliteit van onze dienstverlening. Zo horen we van klanten hoe zij onze dienstverlening ervaren en wat we kunnen doen om deze te verbeteren. Op dit moment meet Volkswagen Private Lease een klanttevredenheidscijfer van een 8.5! En daar zijn we hartstikke trots op.

Klantbeoordeling Private Lease

Keurmerk Private Lease

 

Volkswagen Financial Services mag met trots het Keurmerk Private Lease voeren. Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit. Als aanbieder van private lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat we het keurmerk kregen. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kies je met een gerust hart voor Volkswagen Private Lease.

 • Eerlijke voorwaarden;

 • Een compleet product;

 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten;

 • 14 dagen bedenktijd;

 • Zekerheid bij klachten.

keurmerk private lease
100% zelf jouw nieuwe private lease auto samenstellen
Volkswagen Private Lease is uniek. Bij ons kun je namelijk helemaal naar eigen wens jouw Volkswagen samenstellen. Naast de standaard keuze in verschillende uitvoeringen en kleur, kun je ook alle mogelijke opties aan jouw auto toevoegen. Laat je voor alle mogelijkheden informeren door jouw dichtstbijzijnde dealer.